Hugo Vetlesen: in beeld bij Feyenoord, op weg naar Club Brugge

Reacties

Hugo Vetlesen is op weg naar Club Brugge. De 23-jarige middenvelder van Bodø/Glimt was ook in beeld bij Feyenoord.

Hugo Vetlesen: in beeld bij Feyenoord, op weg naar Club Brugge
© Pro Shots

Begin deze maand werd al duidelijk dat behalve Feyenoord ook Club Brugge geïnteresseerd was in Vetlesen. Een formeel bod bleef vanuit Rotterdamse zijde uit, de Belgen zijn inmiddels wel concreet geworden. Volgens Noorse media verlangt de huidige koploper van de Eliteserien tussen de zes en de acht miljoen euro voor de in België geboren zoon van een Franse moeder en een Noorse vader.

Maandag heeft Vetlesen de medische keuring in België al ondergaan, bevestigde bondscoach Ståle Solbakken aan TV 2. Bij Club Brugge zou de international met landgenoot Ronny Deila gaan samenwerken. 'Hij komt een coach tegen die hem goed kent', vertelde Solbakken. 'Het zou een heel goede oplossing zijn voor Hugo. Ze betalen veel geld voor hem, dus ze zullen een plan voor hem hebben.'

Vetlesen staat sinds 2020 onder contract bij Bodø/Glimt, dat hem destijds voor een paar ton overnam van Stabaek IF. Met 32 goals in 121 officiële duels had de middenvelder een belangrijk aandeel in de successen van de laatste jaren. Bodø/Glimt werd in 2020 en 2021 twee jaar op rij kampioen en haalde vorig jaar de kwartfinale van de Conference League, onder meer door AZ uit te schakelen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Club Brugge
Meer over Club Brugge
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.