Honger van meest scorende Eredivisie-middenvelder Steijn nog niet gestild

ADVERTORIAL - Nadat Feyenoord en PSV donderdagavond in actie zijn gekomen is het vanavond de beurt aan FC Twente. De club uit Enschede ontvangt Excelsior in de Grolsch Veste. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL! In deze preview speciaal aandacht voor de meest scorende Eredivisie-middenvelder van het seizoen: Sem Steijn.

Honger van meest scorende Eredivisie-middenvelder Steijn nog niet gestild
© Pro Shots
FC Twente
FC Twente
4 - 2
Excelsior
Excelsior

FC Twente beleeft momenteel een seizoen waarover het zeker niet ontevreden zal zijn. Helaas voor de Tukkers werd er in de zomer nog naast Europees voetbal gegrepen, maar in de competitie zijn de prestaties meer dan prima. Met een vierde plek en een gapend gat van acht punten met de achtervolgers kan er dan ook met welgemeende trots richting de feestdagen worden geleefd.

Zijn honger is nog altijd niet gestild, maar bij één man zal het kerstdiner nog wat extra lekker smaken. Met negen doelpunten is Steijn momenteel met afstand de meest scorende middenvelder van de Eredivisie. De aanvallende middenvelder slaat zowat wekelijks zijn kamp uit in de zestien van de tegenstander. Steijn leeft voor doelpunten, veel meer dan voor assists. Daarvan heeft hij er dit seizoen slechts twee op zijn naam.

In de statistieken is terug te zien dat Steijn graag voor de goal van de tegenstander komt. De Hagenaar lost gemiddeld 2.6 schoten in de wedstrijd. In het laatste duel dat Steijn in actie kwam waren die schoten zeer succesvol. Afgelopen weekend was het in de Adelaarshorst tegen Go Ahead Eagles namelijk twee keer raak en had hij een belangrijk aandeel in de door Twente met 1-3 gewonnen wedstrijd.

JACKS.NL speelt in op de doelpunten en schoten van Steijn. Voor één goal van Steijn tegen Excelsior staat een odd van 2.12 op JACKS.NL. Voor meer dan 2,5 schot is er een odd van 1.50 beschikbaar. De odds zijn te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's