Het kampioensscenario van Feyenoord: wat te verwachten van PSV?

ADVERTORIAL – Met Sparta Rotterdam tegen PSV staat er een meer dan interessante wedstrijd op het programma. Mochten de Eindhovenaren punten verspelen op Het Kasteel, dan krijgt Feyenoord de kans om zich een dag later tot kampioen van de Eredivisie kronen. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! De bookmaker biedt een verhoogde odd aan voor puntenverlies van de Eindhovenaren.

Het kampioensscenario van Feyenoord: wat te verwachten van PSV?
© Pro Shots
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
0 - 1
PSV
PSV

PSV beleeft een écht rollercoaster-seizoen. De kans is groot dat er met een hoge piek gaat worden afgesloten. De afgelopen weken werd er twee keer afgerekend met concurrent Ajax, waardoor er een voorschot op de tweede plaats is genomen en de KNVB-beker in Eindhovense handen is beland. Vanavond wacht een lastige uitwedstrijd tegen Sparta.

Onder leiding van Maurice Steijn is Sparta bezig aan een indrukwekkend seizoen. De Kasteelheren bezetten momenteel een knappe vijfde plaats en kunnen in theorie zelfs nog vierde worden ten koste van AZ. De Spartanen hebben hun zaakjes goed voor elkaar en zijn dan ook een potentiële bananenschil voor PSV. Mochten de Eindhovenaren daadwerkelijk uitglijden, dan gaat de zon flink schijnen aan de andere kant van Rotterdam. Het zou betekenen dat Sparta stadsgenoot Feyenoord op matchpoint zet voor het kampioenschap. Bij een zege van Feyenoord op bezoek bij Excelsior is het team van Arne Slot dan zondag kampioen.

Unibet speelt in op dat mogelijke scenario met een verhoogde odd. In eerste instantie werd er voor een overwinning van Sparta of een gelijkspel 2.50 gehanteerd, maar momenteel staat deze odd op 3.40. Mocht Sparta met minimaal één punt eindigen tegen PSV, dan komt het kampioensfeest voor Feyenoord wel erg dichtbij.

Boosts voor Sparta - PSV

- Joey Veerman geeft een assist: 4.25
- Sparta wint of speelt gelijk: 3.40

Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie, waarbij de odd voor een zege van Feyenoord op Excelsior verhoogd is naar 50.00.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's