Herstelde Casillas meldt zich weer op training Real Madrid

Iker Casillas is alweer hersteld van de ribblessure die hij vorige week dinsdag opliep tegen Galatasaray. De doelman van Real Madrid liet zich maandag weer zien op de training van De Koninklijke.

Herstelde Casillas meldt zich weer op training Real Madrid

Casillas kneusde op bezoek bij Galatasaray voor de Champions League (6-1 winst) een rib bij een botsing met ploeggenoot Sergio Ramos. De sluitpost, die van trainer Carlo Ancelotti alleen in de Copa del Rey en Champions League mag keepen, ontbrak daardoor in de wedstrijdselectie voor het duel met Getafe van zondagavond dat Real met een 4-1 zege afsloot.

Trainer Carlo Ancelotti kan voor de uitwedstrijd tegen Elche van woensdagavond weer een beroep doen op Casillas. Dat gaat waarschijnlijk ten koste van de selectieplek van derde doelman Jesús Fernández, die tegen Getafe als stand-in van eerste keus Diego López op de bank zat.

Ramos trainde maandag ook weer voluit mee bij Real Madrid. Hij werkte vorige week uitsluitend individueel oefeningen af vanwege een lichte blessure en zat daarom tegen Getafe op de bank.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen