Rentree van Casillas bij Real door blessure van korte duur

Iker Casillas heeft bij zijn rentree onder de lat van Real Madrid een flinke domper te verwerken gekregen. De 32-jarige doelman startte voor het eerst sinds 20 januari weer in de basis, maar moest al na een kwartier geblesseerd naar de kant om zich te laten vervangen door Diego López.

Rentree van Casillas bij Real door blessure van korte duur

Casillas was zichtbaar geëmotioneerd bij het verlaten van het veld. Even daarvoor had hij zijn bovenlichaam laten intapen na een botsing met ploeggenoot Sergio Ramos. Ondanks die maatregelen kon de aanvoerder en clubicoon van De Koninklijke niet verder.

Daarmee gooide Casillas indirect ook de plannen van trainer Carlo Ancelotti in de war. De Italiaanse oefenmeester geeft in de Spaanse Primera División de voorkeur aan Diego López, maar wilde in de Champions League en het Spaanse bekertoernooi Casillas opstellen.

Eerder dit jaar trok José Mourinho, Ancelotti's voorganger in Madrid, Diego López aan als vervanger van Casillas, die destijds een handblessure had opgelopen. Ruim een half jaar later gooien fysieke ongemakken opnieuw roet in het eten van de man die nog altijd wel eerste keus is bij het Spaanse elftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen