Heracles betuigt medeleven: 'We ondersteunen waar we kunnen'

Reacties

Heracles Almelo heeft zijn medeleven betuigd met de ouders die onlangs betrokken raakten bij een auto-ongeluk en hun vierjarige zoontje verloren.

Heracles betuigt medeleven: 'We ondersteunen waar we kunnen'
© Pro Shots
Heracles Almelo
Heracles Almelo
3 - 1
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard

Heraclied Rai Vloet zat samen met een 27-jarige man uit Veldhoven in een van de auto's die met elkaar in botsing kwamen op de A4 bij Hoofddorp. De middenvelder en zijn vriend werden door de politie meegenomen voor verhoor. Afgelopen maandag werd Vloet vrijgelaten voor medische behandeling. De zaak loopt nog.

Tim Gilissen heeft namens Heracles contact gezocht met de nabestaanden, zo vertelt hij voor de camera van ESPN: 'We hebben ons medeleven betuigd richting de familie, omdat we dat belangrijk vonden en omdat we er zelf ook gevoel bij hebben. Wij zitten in het voetbal, maar zijn ook mensen en zijn in veel gevallen ook ouders. Dus dat gevoel komt dubbel binnen. Waar we de familie kunnen ondersteunen, daar zullen we dat absoluut doen.'

De technisch directeur sprak aan het begin van de week met Wiljan Vloet, de vader van Rai, en heeft later bijgepraat met de hoofdpersoon zelf. De 26-jarige Vloet is 'aangeslagen', aldus Gilissen: 'Hij is er kapot van en is heel erg geschrokken. Hij begrijpt dat er iets verschrikkelijks is gebeurd. Hij voelt de pijn die hij veroorzaakt heeft, met name bij de familie. Maar zelf heeft hij er natuurlijk ook een gevoel bij, omdat hij niet weet wat er allemaal te gebeuren staat. Dat is heel erg lastig.'

Zonder Vloet neemt Heracles het zaterdag op tegen Fortuna Sittard.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.