'Henderson wil spoedberaad met collega-aanvoerders over Super League'

Reacties

Jordan Henderson, aanvoerder van Liverpool, heeft een spoedberaad belegd met alle andere aanvoerders in de Premier League. Dat meldt The Daily Mail.

'Henderson wil spoedberaad met collega-aanvoerders over Super League'
© Pro Shots

Henderson zou de koppen bij elkaar willen steken omtrent de plannen van de Super League. Liverpool is een van de twaalf ploegen die betrokken is bij de opzet van de Super League en Henderson wil volgens het Engelse medium de leiding nemen om met een gezamenlijke reactie namens de aanvoerders te komen omtrent de plannen die bepaald niet goede aarde vallen in Europa.

Naast Henderson lieten Liverpool-coach Jürgen Klopp en Liverpool-middenvelder James Milner zich maandag al uit over de Super League omtrent het duel met Leeds United. Zij gaven aan niet te staan springen om een Super League. Zo zei Klopp het idee dat clubs zoals West Ham United zich kunnen plaatsen voor de Champions League een leuk idee te vinden.

Liverpool is samen met Arsenal, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur, AC Milan, Juventus, Internazionale, Atlético Madrid, Barcelona en Real Madrid een van de twaalf oprichters van de Super League en daarmee zijn de Premier League-clubs zeer goed vertegenwoordigd. De Premier League zelf sprak zich dinsdag echter uit tégen de plannen. 

Spelers
Steeds meer spelers in de Premier League laten van zich horen. Zo plaatste Daniel Podence, speler van Wolverhampton Wanderers, een foto op Instagram waarop hij als speler van Olympiakos Piraeus uitkomt in de Champions League. 'De bal. Het lied. De droom', zette hij als tekst bij die foto. De 25-jarige Portugees kreeg vervolgens steun van landgenoten Bruno Fernandes (Manchester United) en João Cancelo (Manchester City). En dat terwijl Manchester United en Manchester City twee clubs zijn die aan de Super League-plannen mee zouden moeten doen. Ook Marcus Rashford liet met een foto op Twitter zijn standpunt omtrent een Super League blijken:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.