Harde kern PSG is het zat en eist het hoofd van Al-Khelaïfi en Leonardo

Reacties

De harde kern van Paris Saint-Germain is klaar met Nasser Al-Khelaïfi en Leonardo. Rondom de zondagwedstrijd tegen Girondins Bordeaux zal men op de tribunes met speciale acties het vertrek eisen van de voorzitter en sportief directeur.

Harde kern PSG is het zat en eist het hoofd van Al-Khelaïfi en Leonardo
© Pro Shots
PSG
PSG
3 - 0
Bordeaux
Bordeaux

PSG werd woensdag in de achtste finale van de Champions League uitgeschakeld door Real Madrid. Het was de zoveelste domper van het seizoen, want eerder werd de finale om de Trophée des Champions verloren en ook in de Coupe de France was de achtste finale het eindstation. In de competitie werden bovendien twee van de laatste drie duels verloren.

Het geduld van Collectif Ultras Paris is op. In een statement vol gespierde taal schrijft men: 'De onaanvaardbare en onvermijdelijke desillusie die we vreesden en voorzagen, is helaas werkelijkheid geworden.' Het elftal speelt in een senatoriaal tempo, is niets anders dan een boel sterren bij elkaar die elkaar nauwelijks steunen en de trainer is duidelijk niet de echte beslisser, zo valt er verder te lezen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'We hebben geen kort geheugen. We weten dat onze terugkeer te danken is aan Al-Khelaïfi, maar het is duidelijk dat hij niet meer de juiste man is. De huidige situatie van de club vereist in de toekomst een volledige reorganisatie op alle niveaus en de dagelijkse aanwezigheid van de voorzitter. Ons PSG verdient mensen die de club dienen, niet mensen die erdoor worden bediend.' Het lijkt de fans dus niet alleen om Al-Khelaïfi te gaan, maar ook om Leonardo en wellicht Mauricio Pochettino.

De protestacties voor en tijdens het duel met Girondins Bordeaux worden als volgt aangekondigd: 'We zullen ons ongenoegen tonen en vragen iedereen die van deze club houdt zich te verenigen met onze geweldloze actie.' De harde kern blijft protesteren totdat er 'echte, grootschalige veranderingen zijn doorgevoerd': 'We doen dit in het belang van de club en niet van een merk of een marketingproduct. Allez Paris.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.