Haller doet het weer in de CL en moet alleen Haaland voor zich dulden

Reacties

Sébastien Haller in de Champions League, dat blijkt een gouden combinatie. De spits van Borussia Dortmund maakte tegen Atlético Madrid zijn twaalfde doelpunt in dertien wedstrijden. 'Het was een heel belangrijke goal.'

Haller doet het weer in de CL en moet alleen Haaland voor zich dulden
Atlético Madrid
Atlético Madrid
2 - 1
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Haller kwam in Estadio Metropolitano als invaller binnen de lijnen en zorgde ervoor dat de uitgangspositie van Borussia Dortmund acceptabel is. Tien minuten voor tijd zorgde de 29-jarige aanvaller voor de 2-1. Voor Haller was dat alweer zijn twaalfde doelpunt in de Champions League. Elf daarvan maakte hij in het seizoen 2021/22 in het shirt van Ajax, dit was zijn eerste namens Dortmund. Alleen Erling Haaland bereikte sneller de mijlpaal van twaalf doelpunten (in tien duels).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Het was een heel belangrijke goal', blikte Haller terug in gesprek met TNT Sports. De Ivoriaans international moet in de punt van de aanval normaal gesproken voorrang verlenen aan Niklas Füllkrug en wees op het belang van de bank. 'Deze goal laat zien dat ook de invallers het verschil kunnen maken. Het is leuk om weer te scoren, het zorgt voor positiviteit.'

Daarmee doelde Haller op de return in het Signal Iduna Park. 'Zoals altijd gaan we spelen om te winnen. Zeker nu het voor ons eigen publiek zal zijn. We moeten in ieder geval een doelpunt maken om een verlenging af te dwingen. We gaan ons uiterste best doen om ons te plaatsen voor de halve finale', beloofde Haller.

De return in Dortmund is volgende week dinsdag. De aftrap is om 21.00 uur.

Di 16 apr.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.