Guardiola heeft duidelijke mening over toekomst Messi

Reacties

Pep Guardiola kreeg vrijdag tijdens zijn persconferentie richting het Premier League-duel van Manchester City met West Ham United vragen over Lionel Messi.

Guardiola heeft duidelijke mening over toekomst Messi
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
2 - 0
West Ham United
West Ham United

De 32-jarige Argentijn reageerde deze week heel fel op enkele uitspraken van Eric Abidal, de technisch directeur van Barcelona. Beiden hebben inmiddels de vredespijp gerookt, maar door het bestaan van een clausule waardoor Messi na dit seizoen transfervrij naar een andere club kan overstappen wordt er druk gespeculeerd over zijn toekomst.

'Hij is een Barcelona-speler en hij zal daar blijven', voorspelde Guardiola. 'Dat is ook mijn wens. Ik denk dat hij zijn loopbaan beëindigt bij Barcelona. Verder praat ik niet over spelers van andere clubs.'

Volgens The Manchester Evening News is het standpunt van City inzake Messi als volgt: de clubleiding denkt net als Guardiola dat Messi gewoon blijft bij Barcelona. Als er signalen komen dat de dribbelaar openstaat voor een vertrek, dan denkt City op de eerste rij te zitten. Messi onderhoudt immers een goede relatie met zowel Guardiola, Txiki Begiristain (de directeur voetbal) als Ferran Soriano (de algemeen directeur).

'Barcelona staat in de fik en Messi heeft de sleutels in handen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.