Grote opsteker voor Van de Beek: na 40 dagen terug als basisspeler

Reacties

Donny van de Beek heeft van Ole Gunnar Solskjaer een plek op het middenveld gekregen in de FA Cup-wedstrijd tegen Leicester City. De ex-Ajacied maakt dus zondagavond zijn rentree voor Manchester United.

Grote opsteker voor Van de Beek: na 40 dagen terug als basisspeler
© Pro Shots
Leicester City
Leicester City
3 - 1
Manchester United
Manchester United

Van de Beek stond een paar weken aan de kant met een spierblessure en was daarvoor allesbehalve zeker van speeltijd. In de Premier League stond hij op 5 december voor het laatst in de basis, toen werd hij in de rust al gewisseld (uit tegen West Ham United). In het FA Cup-toernooi was hij wel al drie keer basisspeler en tegen Leicester City is dat dus opnieuw het geval. In de achtste finale tegen West Ham op 9 februari stond hij voor het laatst aan de aftrap.

Van de Beek lijkt als nummer 10 te kunnen gaan spelen op het viermansmiddenveld van United. Paul Pogba, Fred en Nemanja Matic beginnen ook in de basis, het lijkt erop dat Solskjaer heeft gekozen voor een formatie met een ruit op het middenveld. Bruno Fernandes krijgt rust en zit op de bank. Mason Greenwood en Anthony Martial zijn de aanvallers tegen Leicester, terwijl Marcus Rashford door een blessure ontbreekt.

United jaagt op het laatste ticket voor de halve finale van het FA Cup-toernooi. Chelsea, Manchester City en Southampton plaatsten zich eerder dit weekend al voor de volgende ronde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.