Solskjaer brengt goed nieuws over Van de Beek

Reacties

Donny van de Beek is klaar voor zijn eerste speelminuten in ruim een maand tijd. De middenvelder van Manchester United gaat mee naar Italië voor de Europa League-wedstrijd tegen AC Milan.

Solskjaer brengt goed nieuws over Van de Beek
© Pro Shots
AC Milan
AC Milan
0 - 1
Manchester United
Manchester United

Van de Beek miste de laatste wedstrijden (waaronder de heenwedstrijd tegen Milan) vanwege een spierblessure en leek nog wel even de tijd nodig te hebben om te herstellen. De Nederlander is echter sneller dan verwacht weer fit en kan donderdag weer in actie komen. Een optreden tegen Milan zou zijn eerste wedstrijd sinds 14 februari zijn.

Naast Van de Beek keren ook Paul Pogba en doelman David de Gea terug in de selectie. Manager Ole Gunnar Solskjaer is er blij mee. 'Dit zijn grote spelers', zegt hij op de website van United. 'Helaas heeft Edinson Cavani vandaag op de training een reactie gekregen en hij zal niet meereizen naar Italië.'

United moet donderdag na de late gelijkmaker van Simon Kjaer op Old Trafford (1-1) in ieder geval een keer scoren tegen Milan om kans te houden op een plek in de volgende ronde. Na het Europese duel speelt de ploeg van Solskjaer zondag nog tegen Leicester City, in het FA Cup-toernooi. Vervolgens is er een interlandbreak.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.