Grote domper voor Ziyech: schouderblessure leidt tot zorgen

Reacties

Kort na te hebben gescoord, heeft Hakim Ziyech een flinke tegenvaller te verwerken gekregen. De Chelsea-aanvaller is vanwege een schouderblessure vlak voor rust geblesseerd uitgevallen tegen Villarreal bij de strijd om de Europese Super Cup.

Grote domper voor Ziyech: schouderblessure leidt tot zorgen
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
ns
1 - 1
Villarreal
Villarreal

Voor Ziyech ging het mis bij het verdedigen van een corner. Na een onschuldig duel ging de rechtsbuiten met veel pijn naar de grond. Zijn schouder leek uit de kom te zijn. De medische staf meldde zich snel op het veld om de pijn te stillen en zijn schouder te stabiliseren. Zijn arm moest ondersteund worden bij het verlaten van het veld. Hij werd vervangen door Christian Pulisic.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ziyech beleefde tot dan toe een geweldige avond. Hij opende in de 27ste minuut de score tegen Villarreal door toe te slaan uit een voorzet van Kai Havertz. Zo greep hij zijn kans, na van Thomas Tuchel een basisplaats te hebben gekregen in de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Villarreal
Meer over Villarreal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.