Scorende Ziyech grijpt kans in Super Cup-strijd met beide handen

Reacties

Hakim Ziyech heeft het vertrouwen van Chelsea-manager Thomas Tuchel terugbetaald door te scoren tegen Villarreal. De aanvaller opende in de 27ste minuut de score.

Scorende Ziyech grijpt kans in Super Cup-strijd met beide handen
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
ns
1 - 1
Villarreal
Villarreal

Ziyech sloeg toe uit een voorzet van Kai Havertz. Hij was vanaf rechts naar het centrum getrokken en dook op het juiste moment op de juiste plek op in het strafschopgebied. De ex-Ajacied rondde met links af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Daarmee gaf Ziyech zijn sterke prestaties van de laatste weken een goed vervolg. Hij maakte al indruk in de voorbereidingsperiode en profiteerde daarmee van het later aansluiten van EK-gangers en teamgenoten met andere interlandverplichtingen. Tuchel liet hem starten tegen Villarreal, in een voorhoede met verder Timo Werner en Champions League-held Havertz.

Chelsea leidt dankzij de goal van Ziyech met 1-0 in de strijd om de Europese Super Cup tegen Villarreal. Het duel in Belfast is om 21.00 uur begonnen.

Update: Ziyech is kort na te hebben gescoord geblesseerd uitgevallen met een schouderblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Villarreal
Meer over Villarreal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.