Ziyech krijgt het vertrouwen: basisplaats in Super Cup-strijd

Reacties

Hakim Ziyech start woensdagavond in de basis in de wedstrijd tegen Villarreal om de Europese Super Cup. De 28-jarige ex-Ajacied start als een van de twee aanvallende middenvelders in de eerste officiële wedstrijd van Chelsea in het nieuwe seizoen.

Ziyech krijgt het vertrouwen: basisplaats in Super Cup-strijd
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
ns
1 - 1
Villarreal
Villarreal

De basisplaats tegen Villarreal is voor Ziyech een bemoedigend signaal bij de start van zijn tweede seizoen bij Chelsea. De Marokkaans international maakte in de voorbereidingsperiode al indruk en krijgt nu van manager Thomas Tuchel de kans om zijn kwaliteiten te laten zien in een belangrijke wedstrijd.

Ziyech gaat samen met Kai Havertz achter Timo Werner spelen. Hij wordt vanaf rechts ondersteund door Callum Hudson-Odoi. Het later terugkeren van verschillende internationals levert verschillende reserves een kans op. Zo speelt Marcos Alonso in plaats van Ben Chilwell als linkervleugelverdediger en heeft Trevoh Chalobah een plek centraal in de verdediging.

Chelsea staat als Champions League-winnaar in Belfast tegenover Europa League-winnaar Villarreal. Het nieuwe Premier League-seizoen begint voor de Londenaren zaterdagmiddag. The Blues spelen dan in eigen huis tegen Crystal Palace.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.