Griezmann-soap gaat door: Atlético vindt 120 miljoen niet genoeg

Reacties

Atlético Madrid legt zich niet neer bij het vertrek van Antoine Griezmann naar Barcelona. De Madrilenen eisen dat er meer geld wordt overgemaakt voor de aanvaller.

Griezmann-soap gaat door: Atlético vindt 120 miljoen niet genoeg

Barcelona kondigde vrijdag de langverwachte komst van Griezmann aan. De Fransman maakte zelf in het bijzijn van zijn advocaat de gelimiteerde transfersom van 120 miljoen euro over naar Atlético Madrid in het hoofdkantoor van de Spaanse voetbalbond. Atlético is echter van mening dat het recht heeft op 80 miljoen euro meer.

Atlético stelt bewijs te hebben dat Barcelona en Griezmann al in mei een akkoord bereikten over een vijfjarig contract. Vervolgens zouden Griezmann en Barcelona de transfer hebben uitgesteld tot na 1 juli, omdat de clausule in het contract van de dribbelaar op dat moment zou zakken van 200 naar 120 miljoen euro.

Dat Griezmann al op 14 mei zijn vertrek bij Atlético aankondigde, bewijst volgens de club dat hij op dat moment al rond was met Barcelona. Dat de hoofdrolspeler in kwestie zich tegen de afspraken in niet meldde voor de start van de voorbereiding bij Atlético zegt volgens de club ook dat hij zich op dat moment al niet meer als contractspeler van Atlético gedroeg.

Barcelona en Griezmann hebben nog niet gereageerd op de eis van Atlético.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.