Statement van Atleti: rugnummer Griezmann naar recordaankoop

Reacties

Atlético Madrid heeft maandag recordaanwinst João Félix gepresenteerd. De Portugees, aangetrokken voor in totaal 126 miljoen euro, verraste de aanwezige pers door met een shirt met rugnummer 7 op het podium te verschijnen.

Statement van Atleti: rugnummer Griezmann naar recordaankoop

Het lijkt een duidelijk signaal van de clubleiding van Atlético Madrid. Rugnummer 7 is immers van Antoine Griezmann, al sinds hij in 2014 naar de club kwam. Het verhaal tussen Griezmann en Atleti is bekend. De Fransman heeft eerder al aangekondigd dat hij vertrekt, maar tot een transfer kwam het nog niet. Inmiddels zou de aanvaller zich niet willen melden bij de club, terwijl de voorbereiding op het nieuwe seizoen snel begint. Griezmann is de afgelopen weken herhaaldelijk gelinkt aan Barcelona.

De perspresentatie van João Félix met diens nieuwe rugnummer is dan ook groot nieuws in Spaanse media. Het lijkt een volgend signaal dat Griezmann hard op weg is naar een andere club. João Félix heeft zijn plannen in ieder geval al klaar voor dit seizoen. 'Ik wil hier mijn eigen geschiedenis schrijven', vertelde de Portugees aan toegestroomde pers.

Vanwege zijn nationaliteit werden er ook vragen gesteld over Cristiano Ronaldo, zijn landgenoot die furore maakte bij rivaal Real Madrid. João Félix sprak met Ronaldo voor hij zijn handtekening zette bij Atlético Madrid. 'Hij vertelde me dat de stad geweldig is. Ik heb veel respect voor hem. Hij is de beste voetballer ter wereld, misschien wel in de voetbalgeschiedenis.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.