Gravenberch een van de tien kanshebbers op talententrofee

Reacties

Ryan Gravenberch maakt kans om dit jaar de Kopa Trophy te winnen. Dat is de prijs voor het grootste talent die door France Football wordt uitgereikt. De middenvelder van Bayern München is een van de spelers onder de 21 jaar die op de lijst met genomineerden staat.

Gravenberch een van de tien kanshebbers op talententrofee

Gravenberch maakte na een sterk jaar bij Ajax de overstap naar Bayern, waar hij dit seizoen weer furore hoopt te maken. Zijn prestaties zijn in ieder geval niet onopgemerkt gebleven. Als Gravenberch er met de Kopa Trophy vandoor gaat, is hij na Matthijs de Ligt in 2019 de tweede Nederlander die de prijs wint. Gravenberch behoorde vorig jaar ook al tot de kanshebbers.

Gravenberch behoorde vorig jaar ook al tot de kanshebbers. Toen ging de Kopa Trophy naar Pedri van Barcelona. Ploeggenoot Gavi is dit jaar een van de tien genomineerden. Op de lijst staan ook Karim Adeyemi, Jude Bellingham, Eduardo Camavinga, Nuno Mendes, Jamal Musiala, Josko Gvardiol, Bukayo Saka en Florian Wirtz.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.