Goedmakertje Roma: 166 fans nu al zeker van kaart voor finale tegen Feyenoord

Reacties
Goedmakertje Roma: 166 fans nu al zeker van kaart voor finale tegen Feyenoord
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

AS Roma is op woensdag 25 mei de tegenstander van Feyenoord in de Conference League-finale en 166 fans weten nu al dat zij erbij kunnen zijn in Tirana. Kort na het bereiken van de eindstrijd meldde de club namelijk dat de 166 seizoenkaarthouders die eerder dit seizoen mee afreisden naar FK Bodø/Glimt voorrang krijgen.

Het bezoekje aan het noorden van Noorwegen werd namelijk geen pretje voor de meegereisde fans: AS Roma werd namelijk vernederd tijdens het duel in de groepsfase van de Conference League. De ploeg van trainer José Mourinho verloor met 6-1.

Ondanks die enorme nederlaag eindigde AS Roma als eerste in Groep C, waarna het via Vitesse, opnieuw Bodø/Glimt en Leicester City de finale bereikte. Daarin is Feyenoord op woensdag 25 mei in Tirana dus de tegenstander. En die 166 fans weten dat zij erbij kunnen zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer UEFA Europa Conference League
Meer over UEFA Europa Conference League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.