Geldboete en leeg vak voor Go Ahead na ongeregeldheden

Reacties

Go Ahead Eagles begint het nieuwe seizoen met twee wedstrijden zonder publiek op Vak 19, terwijl er ook een boete van 12.500 euro betaald moet worden aan de KNVB. De club uit Deventer wordt gestraft vanwege de ongeregeldheden rond het thuisduel met De Graafschap op 4 maart.

Geldboete en leeg vak voor Go Ahead na ongeregeldheden

Na het laatste fluitsignaal van het duel, waarin de bezoekers met 0-4 zegevierden, kwamen supporters het veld op. Zij vielen de spelers van De Graafschap aan, terwijl ook stewards van de thuisclub werden aangepakt door de teleurgestelde fans van Go Ahead Eagles. Eerder al werd de wedstrijd gestaakt vanwege het gooien van vuurwerk op het veld.

Go Ahead Eagles laat weten akkoord te zijn gegaan met het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal van de KNVB. Naast de twee wedstrijden zonder publiek op Vak 19 en de geldboete kreeg de club uit Deventer ook een voorwaardelijke straf van een wedstrijd zonder publiek in De Adelaarshorst. Deze voorwaardelijke straf heeft een looptijd van twee jaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.