Gehavend United met piepjonge selectie naar Parijs: ook Chong mee

Reacties

Manchester United moet het woensdag in de return van de Champions League tegen Paris Saint-Germain stellen met een flink uitgedunde selectie. De Engelse club mist liefst tien spelers uit de hoofdmacht voor de achtste finale in Parijs. Manager Ole Gunnar Solskjaer neemt onder anderen Tahith Chong mee.

Gehavend United met piepjonge selectie naar Parijs: ook Chong mee

United krijgt woensdag een zware kluif aan PSG, dat de heenwedstrijd op Old Trafford met 0-2 won. Paul Pogba kreeg in de slotfase van die wedstrijd een tweede gele kaart en is er daardoor niet bij voor de return in Parijs. Verder heeft Solskjaer vooral te maken met blessures. Anthony Martial, Jesse Lingard, Juan Mata, Ander Herrera, Phil Jones, Alexis Sánchez, Nemanja Matic, Matteo Darmian en Antonio Valencia zitten in de lappenmand.

Door de vele afwezigen neemt Solskjaer acht spelers mee die in de jeugdopleiding van United hebben gespeeld, onder wie Chong. De negentienjarige Nederlander maakte afgelopen zaterdag zijn Premier League-debuut als invaller in de wedstrijd tegen Southampton (3-2 winst). Ook James Garner, Angel Gomes, Mason Greenwood, Scott McTominay, Andreas Pereira, Marcus Rashford en Brandon Williams speelden eerder in de jeugdopleiding.

De volledige wedstrijdselectie: De Gea, Romero, Grant; Bailly, Dalot, Lindelöf, Rojo, Shaw, Smalling, Williams, Young; Fred, Garner, Gomes, McTominay, Pereira; Chong, Greenwood, Lukaku, Rashford.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.