'Geertruida gewoon inzetbaar voor Feyenoord'

Reacties

De blessure van Lutsharel Geertruida lijkt mee te vallen. De Feyenoord-verdediger viel in aanloop naar de EK-kwalificatiewedstrijd van Oranje geblesseerd uit en miste het treffen met Ierland, maar SC Heerenveen lijkt een haalbare kaart.

'Geertruida gewoon inzetbaar voor Feyenoord'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
6 - 1
sc Heerenveen
sc Heerenveen

Dit meldt ESPN. De verwachting is dat hij inzetbaar is als Feyenoord tegenover de Friezen staat in de Eredivisie. Geertruida miste dit seizoen nog geen seconde bij Feyenoord en ook tegen Griekenland speelde de verdediger de volledige wedstrijd mee. Op de training voor de wedstrijd tegen Ierland verliet hij het veld, later werd bekend dat hij niet inzetbaar was voor bondscoach Ronald Koeman.

Er is dus goed nieuws over Geertruida, maar er zijn zorgen over spits Ayase Ueda. De Japanner, deze interlandperiode nog trefzeker in de oefeninterland tegen Duitsland, verliet het trainingskamp van Japan en is op de weg terug naar Rotterdam. Het is nog niet duidelijk om wat voor een blessure het gaat en hoe ernstig het is.

Ueda maakte in de vierde speelronde zijn eerste treffer van Feyenoord, in Rotterdam is hij vooralsnog de stand-in van Santiago Giménez. De Mexicaan is echter geschorst voor de eerste twee duels in de Champions League.

Hoe gaat Feyenoord-trainer Arne Slot de nieuwelingen inpassen? De opties per positie op een rijtje.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.