Geen Schuurs-kunststukje voor aankomend Ajacied Bandé

Reacties

Hassane Bandé heeft zaterdag zijn miljoenentransfer naar Ajax niet kunnen vieren met een treffer voor KV Mechelen. Dankzij voormalig Ajacied Mats Rits werd KV Oostende wel verslagen (0-1).

Geen Schuurs-kunststukje voor aankomend Ajacied Bandé

Begin deze week werd duidelijk dat Bandé komende zomer de overstap maakt naar Ajax. De Amsterdamse club betaalt rond acht miljoen euro voor de aanvaller uit Burkina Faso. Enkele dagen later kondigde Ajax ook de komst van Perr Schuurs aan. De verdediger van Fortuna Sittard vierde vrijdag zijn komende transfer met twee schitterende treffers.

Bandé kon dat zijn toekomstige ploeggenoot niet nadoen. De buitenspeler leverde na bijna een half uur een vlammend schot af. Oostende-keeper William Dutoit had een antwoord paraat. Die goalie werd kort voor rust wel gepasseerd door Rits, die zes jaar geleden een weinig gelukkig verblijf kende bij Ajax. Bandé stond samen met tim Matthys aan de basis van de enige treffer van de wedstrijd. De goal was ondanks een slotoffensief van Oostende genoeg voor de zege, waardoor KV Mechelen verder afscheid nam van de voorlaatste plaats. Bandé werd in de 86ste minuut naar de kant gehaald.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.