Geen fans, toch discriminatie: Zlatan slachtoffer tijdens Europa League-duel

Reacties

Zonder in actie te komen heeft Zlatan Ibrahimovic toch het nieuws gehaald. De spits van AC Milan zag donderdag vanaf de bank toe hoe AC Milan in de slotfase de zege uit handen gaf tegen Rode Ster Belgrado, op de bank werd de spits op nare wijze bejegend door iemand in het stadion.

Geen fans, toch discriminatie: Zlatan slachtoffer tijdens Europa League-duel
© Pro Shots
Rode Ster Belgrado
Rode Ster Belgrado
2 - 2
AC Milan
AC Milan

Dat was opvallend, want ook in Servië zijn nog geen fans welkom vanwege de coronapandemie. Wel waren er enkele genodigden aanwezig om het Europa League-duel tussen Rode Ster en de Italiaanse titelkandidaat te bekijken, maar dat liep dus niet goed af. Op de Servische televisie was duidelijk te horen hoe een fan Zlatan discrimineerde vanwege zijn Bosnische roots, Rode Ster heeft inmiddels gereageerd.

'We veroordelen deze uitspraken en Rode Ster verontschuldigt zich bij Ibrahimovic.' De club werkt mee aan een onderzoek om de dader op te sporen, gezien het lege stadion zal dit ongetwijfeld moeten lukken.

Rode Ster – AC Milan eindigde dus in 2-2, waardoor AC Milan flink aan de bak moet in de returnwedstrijd op donderdag. Daarvoor speelt de club echter een zeer belangrijke wedstrijd in de Serie A: tegen titelconcurrent, koploper en stadgenoot Internazionale.

AC Milan
AC Milan
0 - 3
Internazionale
Internazionale
Milan-derby eindelijk weer met glans: koploper tegen de revelatie
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.