'Geblunder Domenech bezorgt Cillessen welkome opsteker bij Valencia'

Reacties

Jasper Cillessen kan volgens El Mundo Deportivo opgelucht ademhalen bij Valencia. De doelman moest het de laatste twee wedstrijden doen met een plek op de bank, maar krijgt tegen Real Mallorca zijn basisplaats terug.

'Geblunder Domenech bezorgt Cillessen welkome opsteker bij Valencia'
© Pro Shots

Dat heeft alles te maken met het slechte optreden van Jaume Domenech in de wedstrijd tegen Real Madrid in de halve finale van de strijd om de Supercopa. De Spaanse concurrent van Cillessen stond te slapen toen Toni Kroos een corner in één keer in het doel schoot en zag er ook bij het doelpunt van Luka Modric, de 3-0, niet goed uit.

Voor trainer Albert Celades was het optreden van Domenech tegen Real Madrid de druppel. Hij kiest in het vervolg weer voor Cillessen, die voor zijn blessure doorgaans een betrouwbare indruk maakte onder de lat van Valencia. Dat is bijzonder goed nieuws voor de doelman met het oog op het komende EK, waar hij de beoogde eerste keuze is als keeper van Oranje.

Volgens verschillende Spaanse media voldoet Celades met de keuze voor Cillessen ook aan de wens van het bestuur. De Nederlander kostte afgelopen zomer liefst 35 miljoen euro en werd duidelijk aangetrokken als basisspeler. In negentien officiële wedstrijden incasseerde Cillessen in het shirt van Valencia dit seizoen 24 doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Valencia
Meer over Valencia
Meer J. Cillessen
Meer over J. Cillessen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.