Gepasseerde Cillessen hoeft van Celades niet te wanhopen

Reacties

Jasper Cillessen is zijn basisplaats bij Valencia niet definitief kwijt. Trainer Albert Celades is nog steeds gelukkig met de Oranje-doelman.

Gepasseerde Cillessen hoeft van Celades niet te wanhopen
© Pro Shots
Valencia
Valencia
1 - 0
Eibar
Eibar

Cillessen verbeet zich zaterdag op de Valencia-bank. De Oranje-international was hersteld van een bovenbeenblessure, maar moest genoegen nemen met de rol van tweede keeper. Celades hield tegen Eibar vast aan Jaume Doménech, die bij absentie van Cillessen de honneurs had waargenomen en dat zo goed had gedaan dat een wisseling van de wacht in het doel van Valencia niet opportuun werd geacht.

Tegen Eibar maakte Doménech dat vertrouwen waar. Mede dankzij zijn reddingen werd met 1-0 gewonnen. Maar Cilessen hoeft getuige de woorden van Celades na de zege niet te wanhopen. Hij krijgt zijn kans zich te revancheren.

'Het is nog niet bepaald', zei Celades over de keeperkwestie. 'Het gaat nu lekker en we gaan op ons gevoel af. Daarom hebben we nu deze beslissing genomen. Het betekent niet dat we niet gelukkig zijn met Cillessen. We kennen onze keepers en zullen een keuze maken afhankelijk van de situatie.'

Mogelijk krijgt Cillessen komende week in de strijd om de Supercopa de España zijn kans. Woensdag is Real Madrid in Saoedi-Arabië de tegenstander van Valencia in de halve finale.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer J. Cillessen
Meer over J. Cillessen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.