Gavi baalde van geruchten over vertrek De Jong: 'Ik bewonder Frenkie'

Reacties

Gavi is blij dat Frenkie de Jong nog altijd bij Barcelona speelt. De negentienjarige middenvelder is een bewonderaar van de Oranje-international.

Gavi baalde van geruchten over vertrek De Jong: 'Ik bewonder Frenkie'
© Pro Shots

Dat vertelt Gavi deze woensdag in een interview met La Vanguardia. 'Ik bewonder Frenkie', zegt de 23-voudig international van Spanje. 'Toen werd gezegd dat hij mogelijk zou vertrekken, vond ik dat klote en dat heb ik hem ook gezegd.'

Gavi doelt waarschijnlijk op de onrustige zomer van vorig jaar. Toen schreven Spaanse media nadrukkelijk over een mogelijk vertrek van De Jong, die door Barça onder druk werd gezet. Zelfs zijn contract werd gelekt naar Spaanse media.

De Jong hield echter voet bij stuk en bleef Barça trouw. Tot vreugde van Gavi. 'Godzijdank vertrok hij niet en speelt hij nog steeds bij ons', aldus het Spaanse toptalent, die ziet dat zijn 26-jarige ploeggenoot nu weer geniet van het spelletje.

Momenteel valt er voor De Jong weinig te genieten, omdat hij door een vervelende enkelblessure voorlopig aan de kant staat bij Barcelona. Waarschijnlijk keert de 52-voudig international pas na de interlandperiode weer terug.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.