Galatasaray maakt werk van definitieve transfer Dervisoglu

Reacties

Galatasaray is met Brentford in gesprek om Halil Dervisoglu definitief over te nemen. Dat heeft trainer Fatih Terim zondag laten weten aan Turkse media.

Galatasaray maakt werk van definitieve transfer Dervisoglu
© Pro Shots

Dervisoglu speelde het afgelopen half jaar al op huurbasis voor Galatasaray en kende met drie goals in de laatste vier competitieduels een sterk slot van het seizoen in de Turkse Süper Lig. Het leverde de 21-jarige aanvaller zelfs een plek in de Turkse EK-selectie op. In de duels met Italië en Wales viel de voormalig aanvaller van Sparta Rotterdam en FC Twente in.

Dervisoglu keert nu in principe terug naar Brentford, maar de naar de Premier League gepromoveerde club zou er voor open staan hem te verkopen. Galatasaray was volgens Turkse media niet in staat te voldoen aan de vraagprijs van vijf miljoen euro, maar The Bees zouden hun eisen nu hebben verlaagd bij gebrek aan verdere concrete belangstelling.

Een transfer lijkt nu dus in de maak. Terim heeft bevestigd dat voorzitter Burak Elmas gesproken heeft met zijn collega bij Brentford. 'We zijn geïnteresseerd in Halil. We hebben het moeilijk en we willen hem graag hebben. De onderhandelingen zijn gaande, als ze terug zijn van hun trainingskamp nemen ze een beslissing. Het heeft even tijd nodig.'

Voor Galatasaray zou Dervisoglu de achtste aanwinst van deze zomer worden. Onlangs stapte Patrick van Aanholt nog transfervrij over naar de club waar Ryan Babel en Ömer Bayram (ex-NAC Breda) ook onder contract staan. De Turkse grootmacht maakt zich na de uitschakeling tegen PSV op voor het tweeluik met St. Johnstone in de Europa League-voorronde. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Galatasaray
Meer over Galatasaray
Meer H. Dervişoğlu
Meer over H. Dervişoğlu
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.