Furieuze Neville is klaar met Ronaldo: 'Waarom? Man Utd is in crisis'

Reacties

Gary Neville heeft het helemaal gehad met zijn oude ploegmakker Cristiano Ronaldo. Volgens zijn voormalige captain moet de Portugees een einde maken aan alle speculaties rondom zijn persoon. De belofte van Ronaldo dat hij over een paar weken een interview geeft, valt Neville slecht.

Furieuze Neville is klaar met Ronaldo: 'Waarom? Man Utd is in crisis'

'Ik heb een kladblokje en van de honderd nieuwsberichten die in de afgelopen maanden over mij zijn verschenen, klopten er maar vijf', schreef Ronaldo op Instagram. Volgens Neville werkt de Portugees de roerige berichten omtrent zijn persoon echter zelf in de hand. Een vertrekwens, een negatieve houding en het missen van een deel van de voorbereiding hielpen niet mee.

Neville doet via Twitter een oproep aan Ronaldo. 'Sta op en spreek je uit. De club is in crisis en heeft leiders nodig die de club naar de goede richting wijzen', deelde de oud-international van Engeland in zijn tirade.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Waarom moet de beste speler aller tijden - naar mijn mening - twee weken wachten met het vertellen van de waarheid aan de fans van Manchester United?' Neville vroeg het zich openlijk af. Want door nog enkele weken te wachten, laat Ronaldo zelf ruimte voor nieuwe geruchten.

Juist Ronaldo kan alle onrust op Old Trafford een halt toeroepen. Maar dan denkt Neville wel dat hij snel en transparant moet zijn. 'Hij is de enige persoon die deze situatie bij de nek kan pakken en kan stoppen.' Een dag eerder liet Neville ook al zijn frustraties over de onrust bij Manchester United de vrije loop.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.