Ronaldo doorbreekt het stilzwijgen en beschuldigt media van leugens

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft, weliswaar in een korte reactie, voor het eerst van zich laten horen na alle verhalen over zijn persoontje. De aanvaller van Manchester United hekelt de berichtgeving in de media en belooft over een paar weken duidelijkheid te geven in een interview.

Ronaldo doorbreekt het stilzwijgen en beschuldigt media van leugens
© Pro Shots

Er is deze zomer veel te doen rondom de 37-jarige Ronaldo, die zou willen vertrekken bij United, omdat de Engelse recordkampioen dit seizoen geen Champions League-voetbal speelt. De aanvaller miste een paar weken van de voorbereiding, volgens de officiële lezing vanwege privéomstandigheden, en zou met een negatieve houding rondlopen bij de club. Deze week werd bijvoorbeeld geschreven dat Ronaldo zich afzondert op het trainingscomplex en alleen luncht.

Bij VI ZSM ging het dinsdag ook al even over de situatie van Cristiano Ronaldo.

Ronaldo las zijn naam in de afgelopen weken dagelijks terug in de tabloids, maar hield zich vooralsnog stil. Tot nu. Onder een bericht dat zaakwaarnemer Jorge Mendes zijn beste paard uit de stal heeft aangeboden bij Atlético Madrid, de grote rivaal van Ronaldo's geliefde Real Madrid, laat CR7 via Instagram van zich horen.

'De media vertellen veel leugens', schrijft Ronaldo. 'Ze zullen de waarheid weten wanneer ze mij over een paar weken interviewen. Ik heb een kladblokje en van de honderd nieuwsberichten die in de afgelopen maanden over mij zijn verschenen, klopten er maar vijf. Stel je eens voor hoe dat is.'

Het is niet voor het eerst dat Ronaldo via social media van zich laat horen en zich daar beklaagt over de berichtgeving van de media. Vorig jaar, toen er veel werd geschreven over een vertrek van de Portugees bij Juventus, deed hij dat ook al eens. Niet veel later liet Ronaldo Turijn echter toch echt achter zich en keerde hij terug naar Manchester United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.