Franse brief richting Argentinië over 'excessen' Martínez

Reacties

Emiliano Martínez heeft met zijn twijfelachtige gedrag ten opzichte van Kylian Mbappé een grens overschreden. Dat vindt Noël Le Graët. De Franse bondsvoorzitter heeft zijn grote ongenoegen kenbaar gemaakt bij zijn Argentijnse collega Claudio Tapia.

Franse brief richting Argentinië over 'excessen' Martínez

Tijdens de festiviteiten van de Argentijnse selectie in Buenos Aires liet doelman Martínez zich dinsdag gaan. Daarbij moest Mbappé het vooral ontgelden. De dertigjarige keeper droeg tijdens de parade een babypop met het hoofd van de Franse aanvaller erop.

Het was niet de enige keer dat Martínez de spot dreef met Mbappé. Voor Le Graët is een grens bereikt. 'Ik heb mijn collega van de Argentijnse bond geschreven dat ik de excessen abnormaal vind in de context van een voetbalwedstrijd', vertelt Le Graët in Ouest-France. 'Ik vind het moeilijk om het te begrijpen. Het gaat te ver. Het gedrag van Mbappé is voorbeeldig.'

Le Graët liet in gesprek met Ouest-France ook weten dat er gerechtelijke stappen zijn ondernomen tegen de personen die op social media Kingsley Coman, Aurélien Tchouaméni en Randal Kolo Muani racistisch hebben bejegend.

Bekijk hier al onze video's
Meer E. Martínez
Meer over E. Martínez
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.