Fraaie comeback betekent eerste succes voor ambitieus Feyenoord Onder-21

Reacties

Feyenoord Onder-21 heeft de nare smaak van vorige week weggespoeld. Op bezoek bij de leeftijdgenoten van de gezamenlijke jeugdopleiding van FC Twente en Heracles Almelo werd er met 1-3 gewonnen, maar makkelijk ging dat bepaald niet.

Fraaie comeback betekent eerste succes voor ambitieus Feyenoord Onder-21
© Pro Shots

De Rotterdamse beloften begonnen dit seizoen met de nodige ambities aan de nieuwe Onder-21-competitie. Zo werden er met Rini Coolen en Koen Stam een ervaren trainer en nieuwe assistent aangetrokken, terwijl er ook op spelersgebied het nodige veranderde. Dit omdat Feyenoord met het beloftenteam alsnog naar de Keuken Kampioen Divisie wil doorstoten. Dat wordt sowieso nog een hele toer (zie artikel onderaan), maar al helemáál als de resultaten tegenvallen, zoals vorige week. Toen verloor Feyenoord op eigen veld met 2-4 van NAC Breda, zaterdag leek de tweede domper te volgen.

En dat terwijl er met Noah Lewis, Ian Smeulers, Naoufal Bannis, Dylan Vente en Jordy Wehrmann toch wel wat spelers met enige ervaring bij het eerste elftal aan de aftrap verschenen. Zij konden echter niet voorkomen dat het in Hengelo na een halfuur 1-0 werd voor de gastheren. Die stand bleef lang op het bord staan, totdat de diepgestuurde Bannis twintig minuten voor tijd koel bleef: 1-1. In de slotfase werd het zelfs nog mooier voor Feyenoord, toen Noah Naujoks na een goede aanval de 1-2 binnentikte (zie video) en Vente (hoofdfoto) de eindstand bepaalde.

En dus heeft Feyenoord na twee duels in Divisie 1 van de nieuwe competitie de eerste zege binnen. Volgende week gaan de talenten van Coolen en Stam op visite bij ADO Den Haag Onder-21.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.