Fortuna Sittard steunt crowdfunding voor 'goede buur' MVV

Reacties

Fortuna Sittard heeft zich van zijn beste kant laten zien aan MVV Maastricht. De club uit Sittard steunt zijn Limburgse broeder door de crowdfunding - die door een supporter van MVV is opgezet - te delen.

Fortuna Sittard steunt crowdfunding voor 'goede buur' MVV

Het in geldnood verkerende MVV kreeg onlangs een flinke domper te verwerken. De Limburgers rekenden lange tijd op financiële hulp van Amerikaanse investeerders onder leiding van Franklin McLarty, maar die kan 'omwille van privéredenen de benodigde financiële middelen momenteel niet leveren', zo valt te lezen in onderstaand stuk op VI PRO.

MVV zit nu met de handen in het haar, maar kan hoop putten uit een crowdfunding die een supporter heeft opgezet. Het beoogde financiële doel van deze actie staat op 75.000 euro en op moment van schrijven is de grens van 50.000 euro ruim gepasseerd.

Om de crowdfunding een laatste financieel zetje te geven, heeft Fortuna Sittard zich er nu mee bemoeid. De club roept via X op om MVV te steunen. 'Beter een goede buur dan een verre vriend', luidt het bijschrift in de oproep. In totaal is er een kwart miljoen euro nodig om MVV dit seizoen te kunnen redden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Meer MVV Maastricht
Meer over MVV Maastricht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.