Forest-verdediger openbaart heftig verhaal rond promotieduel Bournemouth

Reacties

Soms is voetbal maar vergankelijk. Dat bleek nog maar eens uit een heftig verhaal rond Steve Cook. Hij verloor dinsdag bijna zijn vader.

Forest-verdediger openbaart heftig verhaal rond promotieduel Bournemouth
© Pro Shots

De 31-jarige verdediger ging dinsdag met zijn club Nottingham Forest op bezoek bij zijn oude liefde Bournemouth. Op voorhand al een bijzonder duel voor de robuuste verdediger. Hij speelde immers vanaf januari 2012 liefst tien jaar voor AFC Bournemouth en kwam in totaal tot 387 duels voor The Cherries.

Het duel van dinsdag kreeg een heel andere lading voor Cook. De verdediger verloor met een late goal van de nummer twee van het Championship. Bournemouth is daardoor gepromoveerd, Forest zal dat via de play-offs moeten bewerkstelligen. Het ticket daarvoor is ondanks de verliespartij al binnen voor de nummer drie.

Toch viel dat alles voor Cook in het niet. Zijn vader kreeg in het Vitality Stadium een hartstilstand. De aanwezige medici slaagden erin Cook senior te redden en zijn zoon is daar eeuwig dankbaar voor.

Op Twitter onthult Cook het heftige verhaal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nottingham Forest
Meer over Nottingham Forest
Meer Bournemouth
Meer over Bournemouth
Meer S. Cook
Meer over S. Cook
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.