Fledderus al na een half jaar vertrokken bij Eredivisie CV

Reacties

Mark-Jan Fledderus is na ruim een half jaar alweer vertrokken bij de Eredivisie CV. Hij was daar vanaf juli vorig jaar technisch manager.

Fledderus al na een half jaar vertrokken bij Eredivisie CV

'Er was recent een evaluatiemoment. Dat hadden we ook met elkaar afgesproken. Daarin hebben we vastgesteld dat we, ondanks de prettige samenwerking, niet verder met elkaar gaan', aldus directeur Jan de Jong. 'Dat kan natuurlijk altijd gebeuren en daarvoor voer je ook dergelijke gesprekken. Wij danken Mark-Jan voor zijn inzet en inbreng. Het is een fijne kerel, die goed in het team paste, maar nu zijn geluk elders gaat beproeven. Daarbij wensen wij hem alle succes!'

Fledderus kwam onlangs negatief in het nieuws omdat hij als speler van de amateurclub HSC een tegenstander een klap in het gezicht gaf. 'Iedereen weet dat ik een temperamentvolle speler was en dan moet ik me niet uit de tent laten lokken. Dat is een minuutje of zestig gelukt, maar toen gaf een speler van ODV me een duwtje bij het teruglopen en ik vond hem heel irritant. Toen gaf ik hem een duw in het gezicht terug. Dat moet ik niet doen en als de scheids het had gezien, was het een rode kaart', zei hij toen.

De 41-jarige Fledderus was voor zijn baan als technisch manager bij de Eredivisie CV technisch directeur bij FC Groningen en Heracles Almelo. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.