Oud-prof Fledderus deelt klap uit aan tegenstander bij debuut als amateur

Reacties

Onder de radar maakte Mark-Jan Fledderus dit weekend zijn rentree als voetballer, zijn debuut als amateurvoetballer kreeg echter een bijzondere wending. Fledderus liet zich provoceren door een tegenstander en deelde een pets uit. Naar eigen zeggen ontsnapte Fledderus, tegenwoordig technisch manager bij de Eredivisie CV, aan rood.

Oud-prof Fledderus deelt klap uit aan tegenstander bij debuut als amateur
© RTV Noord
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Deze week werd bekend dat Fledderus een kleine zeven jaar na zijn laatste wedstrijd als prof de voetbalschoenen weer aantrok. Hij ging aan de slag bij vv HSC, dat uitkomt in de Vierde Klasse. Zijn band met HSC? Hans Nijland, voormalig directeur van FC Groningen, is tegenwoordig voorzitter van de amateurvereniging. Hij had Fledderus overgehaald om weer te gaan voetballen.

Afgelopen zaterdag was het zover: het debuut van Fledderus. RTV Noord was erbij en zag dat de middenvelder een kwartier in de tweede helft rood had moeten krijgen. Fledderus was schuldbewust. 'Iedereen weet dat ik een temperamentvolle speler was en dan moet ik me niet uit de tent laten lokken. Dat is een minuutje of zestig gelukt, maar toen gaf een speler van ODV me een duwtje bij het teruglopen en ik vond hem heel irritant. Toen gaf ik hem een duw in het gezicht terug. Dat moet ik niet doen en als de scheids het had gezien, was het een rode kaart.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Beelden van RTV Noord

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.