Feyenoord wederom beboet door UEFA

Reacties

Feyenoord heeft opnieuw een boete gekregen van de UEFA. De Rotterdamse club moet 16.000 euro betalen na het overtreden van regels tijdens de Conference League-wedstrijd tegen FC Drita (3-2).

Feyenoord wederom beboet door UEFA
© Pro Shots

De supporters van Feyenoord hebben volgens het Europese orgaan de trappen geblokkeerd. Het is niet de eerste keer dat de Rotterdammers een boete krijgen van de UEFA. De Rotterdamse club kreeg al vaker boetes vanwege het afsteken van vuurwerk.

De laatste boete die Feyenoord ontving was er één van 30.000 euro. Die werd opgelegd vanwege het afsteken van vuurwerk en het blokkeren van de trappen tijdens de Europa League-wedstrijd Feyenoord -Rangers FC in 2019.

De fans misdroegen zich ook tijdens de confrontatie met FC Porto. Toen werden er vernielingen aangebracht in het stadion van de Portugezen. Eerder dat seizoen werd er ook al een boete uitgedeeld voor het afsteken van vuurwerk tijdens de uitwedstrijd bij Young Boys.

Feyenoord speelt donderdag de eerste wedstrijd van de derde voorronde van de Conference League. Het gaat in Zwitserland op bezoek bij FC Luzern. Trainer Arne Slot beloofde een beter Feyenoord dan in de wedstrijd tegen Drita.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer UEFA Europa Conference League
Meer over UEFA Europa Conference League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.