Slot belooft een beter Feyenoord tegen FC Luzern

Reacties

Arne Slot en Bryan Linssen hebben in Zwitserland vooruitgeblikt op het volgende Europese tweeluik van Feyenoord. Donderdagavond is FC Luzern de opponent in de voorrondes van de Conference League.

Slot belooft een beter Feyenoord tegen FC Luzern
© Pro Shots
FC Luzern
FC Luzern
0 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Feyenoord heeft hard moeten werken om de derde voorronde te bereiken. Trainer Arne Slot deed woensdag één belofte ten opzichte van het moeizame duel van afgelopen donderdag. 'Mensen gaan een beter Feyenoord zien dan afgelopen donderdag tegen FC Drita. Criticasters zullen zeggen: "Dat kan toch niet anders?" En dan moet ik ze een beetje gelijk geven', reageerde de Feyenoord-coach op zijn persconferentie met een knipoog.

'Het was tegen FC Drita zeker niet goed van ons. We zijn een ronde verder gekomen, maar niet met het beste voetbal. Tegen Luzern willen we een beter Feyenoord laten zien. Wat ik zie op trainingen is goed. We willen ontzettend graag door, we willen ons plaatsen voor de groepsfase', benadrukt Slot, die naar verklaringen zoekt voor de toch wat stroeve start.

'Misschien doet het wel wat met de jongens dat het qua spel en prestaties nog niet is wat we willen. Maar ik ben ervan overtuigd dat we beter kunnen dan wat we tot nu toe laten zien. Winnen helpt in dat proces', aldus de trainer, die tot slot nog een update gaf over aanwinst Gernot Trauner: 'Ik ga ervan uit dat hij klaar is voor morgen.'

'Luzern is een heel ander team dan FC Drita', vulde Linssen aan. 'Het is altijd fijner om te voetballen tegen een team dat ook wil voetballen. We hebben Luzern geanalyseerd en hebben beelden bekeken. Ze verloren laatst met 4-3 van Young Boys. Dat zegt mij dat ze aanvallende kwaliteiten hebben. Wijzelf hebben in de voorbereiding namelijk nog met 2-0 verloren van die ploeg.'

Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.