Feyenoord slaat opnieuw toe en beloont Wieffer voor ontwikkeling

Reacties

Feyenoord heeft met Mats Wieffer een akkoord bereikt over een nieuw contract. De 23-jarige middenvelder ligt nu vast tot medio 2027.

Feyenoord slaat opnieuw toe en beloont Wieffer voor ontwikkeling
© Pro Shots

Zo slaat Feyenoord opnieuw toe. Onlangs braken de Rotterdammers ook al de contracten van verdedigers Lutsharel Geertruida en Gernot Tauner open. Nu is ook Wieffer een jaar langer vastgelegd. Het is een beloning voor de stormachtige ontwikkeling van de kersverse international, die afgelopen zomer overkwam van Excelsior.

'Ik heb al vaker gezegd dat het snel is gegaan en ook wel een beetje onwerkelijk aanvoelt soms', reageert Wieffer. 'Maar toen ik de kans kreeg ben ik er vol voor gegaan en het maakt mij ongelofelijk trots dat ik hier nu sta. Met de ploeg zitten we in een hele belangrijke fase van het seizoen en dat maakt dat er weinig tijd en ruimte is om erbij stil te staan.'

'Deze beloning is niet alleen een extra bevestiging, maar laat mij er toch ook weer even bij stilstaan hoe bijzonder het is wat ik nu allemaal mee maak', vervolgt hij op de clubwebsite. 'Tegelijkertijd wil ik niets liever dan er alles aan doen deze lijn door te trekken. Als we als team blijven doen wat ons al het hele seizoen kenmerkt dan kunnen het nog heel mooie weken worden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Afgelopen zomer tekende Wieffer na zijn komst van Excelsior nog voor vier jaar bij Feyenoord. De voormalig jeugdspeler van FC Twente begon als reserve aan het seizoen, maar kreeg na de blessure van Quinten Timber een kans in de basis en greep die met beide handen aan. Zijn indrukwekkende spel resulteerde al in zijn debuut voor het Nederlands elftal.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer M. Wieffer
Meer over M. Wieffer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.