Feyenoord op zoek naar vervangers voor Brard en Hiele

Stanley Brard (foto) wacht nog op een handtekening, voordat hij opzegt als hoofd opleiding bij Feyenoord en in diezelfde functie veel geld gaat verdienen bij FC Gabala uit Azerbeidjzan.

Feyenoord op zoek naar vervangers voor Brard en Hiele

'Ik houd al een paar weken rekening met een vertrek van Stan', zegt technisch directeur Van Geel. 'Het gaat nog om details en die tijd geven we hem. Maar als je het mij vraagt is Stanley bezig aan zijn laatste maanden bij Feyenoord, hoe jammer wij dat ook vinden.' Brard werkte sinds 2005 bij Feyenoord.

Van Geel moet behalve op zoek naar een nieuw hoofd opleidingen, ook een nieuwe leider van de keepersacademy aanstellen. Volgens Van Geel is een 'verschil van inzicht' met de huidige voorman en voormalig doelman Joop Hiele de oorzaak is van de breuk. 'Maar Joop blijft wel tot het einde van het seizoen bij de club', weet de td.

'Daarna gaan we op zoek naar een vervanger. We hebben een lijstje met namen, maar nemen onze tijd. Zelfde geldt voor de zoektocht naar een nieuw hoofd opleiding.' Hiele was sinds 2008 actief op Varkenoord. Eerder trainde hij de keepers bij PSV en het Nederlands elftal. (Martijn Krabbendam)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen