Feyenoord doet niet moeilijk over mogelijk vertrek Brard

Mocht Stanley Brard besluiten in te gaan op de aanbieding van FC Chabala, dan zal Feyenoord het hoofd opleiding niet tegenhouden. Brard kan in Azerbeidzjan een veelvoud verdienen van wat hij bij Feyenoord krijgt en denkt na over een vertrek.

Feyenoord doet niet moeilijk over mogelijk vertrek Brard

Hij neemt nog deze week een beslissing. Brard heeft bij Feyenoord een contract voor onbepaalde tijd. 'Maar als hij dat niet had, waren we nog niet moeilijk gaan doen', zegt Feyenoords technisch directeur Martin van Geel. 'Stan werkt al acht jaar hier en is altijd heel loyaal geweest. Als hij dan zo'n aanbod krijgt, denken wij mee. Hoe jammer we dat ook vinden, omdat hij in de opleiding echt iets heeft neergezet.'

Feyenoord oriënteert zich op een vervanger van Brard. Als kandidaat wordt Richard Grootscholten genoemd, voormalig hoofd opleiding van Sparta Rotterdam en Vancouver White Caps.

Grootscholten, die nooit betaald voetbal heeft gespeeld en als hoofdtrainer Excelsior Maassluis, Westlandia en Katwijk onder zijn hoede had, is een goede bekende van Feyenoords algemeen directeur Eric Gudde. 'Maar wij hebben nog over niemand gesproken, hoor. Dat komt pas aan de orde als Stanley daadwerkelijk vertrekt en laat ik duidelijk zijn dat wij dat niet hopen', aldus Van Geel.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen