Feyenoord op stoom: doet man in vorm Gimenez ook Groningen pijn?

ADVERTORIAL – Nog maar elf wedstrijden is koploper Feyenoord verwijderd van de finish in de Eredivisie. FC Groningen vormt zaterdagavond in De Kuip de volgende horde. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Feyenoord op stoom: doet man in vorm Gimenez ook Groningen pijn?
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 0
FC Groningen
FC Groningen

Het was Santiago Gimenez die woensdagavond in de tachtigste minuut voor de bevrijdende treffer zorgde. Na een mooie combinatie met Alireza Jahanbakhsh en Danilo brak de 21-jarige Mexicaan de ban voor Feyenoord op bezoek bij SC Heerenveen. De 0-1 in de kwartfinale van het bekertoernooi was voor de spits al zijn twaalfde treffer in zijn debuutseizoen in Nederland. Hij is uit de schaduw van Danilo opgeklommen en uitgegroeid tot de eerste spits bij het team van Arne Slot.

Gimenez heeft het vertrouwen van Slot in de Eredivisie terugbetaald met vier goals in zijn laatste acht competitiewedstrijden. Unibet speelt op de goede vorm van de aanvaller in met een verhoogde odd. Voor een zege van Feyenoord in combinatie met een goal van Gimenez staat nu een meer dan fraaie quotering: 2.25.

Boosted Odds:
- Feyenoord wint & Santiago Gimenez scoort: 2.25
- Feyenoord wint & Meer dan 3,5 doelpunten: 2.75

Met FC Groningen treft Feyenoord zaterdagavond een meer dan kwetsbare tegenstander. De Groningers zijn na Excelsior en FC Volendam de ploeg die de meeste goals heeft geïncasseerd. Groningen incasseerde 48 goals in 23 duels, dat is een gemiddelde van meer dan twee tegengoals per wedstrijd. Het duel in Groningen eerder dit seizoen resulteerde in een 0-3 overwinning voor Feyenoord.

De odd voor een overwinning van Feyenoord vanavond is 1.21, terwijl inzetten op een zege met minstens twee goals verschil 1.54 keer de inleg kan opleveren. Denk jij dat FC Groningen gaat stunten in De Kuip door te winnen? De odd daarvoor is maar liefst 15.00.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Via Bet Builder is het mogelijk om je eigen combinaties te bouwen. Zo levert het combineren van een zege van Feyenoord met minstens twee goals verschil met een goal van Orkun Kökçü een quotering van 4.25 op. Bij Bet Builder-weddenschappen lonkt bovendien een Profit Boost van 25%. Zo kan de odd van 4.25 bijvoorbeeld verhoogd worden naar 5.06.

Nog geen Unibet-speler? Beleef het Eredivisie-weekend met extra spanning door mee te spelen. Voor nieuwe spelers is er een speciale welkomstactie, waarbij Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar komen na een eerste inzet van minstens 10 euro.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's