Feyenoord op Rapport: Slot laat elftal excelleren op memorabele avond

Reacties

Feyenoord heeft woensdagavond korte metten gemaakt met Lazio. Het Champions League-debuut van Santiago Giménez resulteerde in een memorabele avond. De Mexicaan was samen met Ramiz Zerrouki en David Hancko een van de grote uitblinkers.

Feyenoord op Rapport: Slot laat elftal excelleren op memorabele avond
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 1
Lazio
Lazio

Giménez schoot in een kolkende Kuip drie keer raak. De eerste treffer werd wegens (nipt) buitenspel nog geannuleerd, maar daarna sloeg de onverstoorbare aanvaller alsnog twee keer toe. Het leverde de excellerende spits een uitmuntende beoordeling op: 8.

Ook de prestatie van Ramiz Zerrouki sprong in het oog. Net als tegen Atlético Madrid deed trainer Arne Slot een beroep op de middenvelder. Hij greep zijn kans en schoot en passant ook nog op fabelachtige wijze de tweede Feyenoord-treffer in de winkelhaak. Zijn optreden werd beoordeeld met een 8.

Waar Timon Wellenreuther de eerste twee groepswedstrijden nog het doel verdedigde, was het nu de beurt aan Justin Bijlow. de doelman van het Nederlands elftal is teruggekeerd van een blessure en krijgt het vertrouwen van Slot. Zijn doel hield hij niet schoon, maar hij betaalde het vertrouwen wél uit: 7.

Ook andere Feyenoorders sprongen in het oog. Calvin Stengs onderstreepte zijn blakende vorm (7,5). David Hancko was zoals gebruikelijk ook een van de uitblinkers (8). Hij vormde wederom een geweldig koppel met Lutsharel Geertruida (7,5).

Bekijk hier de rapportcijfers:

Speler Cijfers
Justin Bijlow 7
Bart Nieuwkoop 7
(46. Marcos López) 6
Lutsharel Geertruida 7,5
David Hancko 8
Quilindschy Hartman 7
Mats Wieffer 7,5
Ramiz Zerrouki 8
(89. Ondrej Lingr) -
Quinten Timber 7,5
Calvin Stengs 7,5
(79. Luka Ivanusec) -
Santiago Giménez 8
(79. Ayase Ueda) -
Igor Paixão 7
(71. Alireza Jahanbakhsh) -
Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.