Feyenoord Onder-19 pakt laat punt in CL-voorgerecht

Reacties

Feyenoord Onder-19 heeft het vierde groepsduel in de UEFA Youth League gelijkgespeeld. Op bezoek bij Shakhtar Donetsk werd het 1-1 door een late treffer van Dylan Vente.

Feyenoord Onder-19 pakt laat punt in CL-voorgerecht

De jeugdploeg van de Rotterdammers trad onder meer aan met de jeugdige spits en Lutsharell Geertruida, die al eens hun opwachting maakten in de hoofdmacht van Feyenoord. Het duo was in de slotfase van grote waarde voor de equipe van trainer Cor Adriaanse.

Nadat Feyenoord Onder-19 na dik een uur op achterstand was gekomen door Vladyslav Kuzmenko, leken de Rotterdamse talenten op een dure nederlaag af te stevenen. Na een heus slotoffensief zorgde Vente, na een poging van Geertruida, voor de verdiende gelijkmaker: 1-1.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Doordat Feyenoord Onder-19 in de absolute slotfase nog mogelijkheden onbenut liet, speelden de Rotterdammers gelijk in de vierde poulewedstrijd in de Youth League. De talenten staan met vijf punten tweede in de groep achter koploper Manchester City, dat twaalf punten heeft. Napoli volgt op één punt van Feyenoord en komt nog naar Rotterdam, Shakhtar staat laatste met één punt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.