CL-debutant Vente held van Feyenoord Onder-19 in Youth League

Reacties

Feyenoord Onder-19 heeft dinsdag goede zaken gedaan wat betreft plaatsing voor de knock-outfase in de Youth League. De jeugdige Rotterdammers versloegen Shakhtar Donetsk liefst met 4-0. Dylan Vente was de grote man.

CL-debutant Vente held van Feyenoord Onder-19 in Youth League

Na een nederlaag tegen Manchester City (0-2) en een gelijkspel bij Napoli (2-2) was winst noodzakelijk tegen de Oekraïense leeftijdsgenoten. In het stadion van Excelsior zat de Feyenoord-jeugd al gauw op rozen. Ozancan Kökcü was trefzeker na al zes minuten.

Vlak voor rust maakte de equipe van Cor Adriaanse een einde aan alle hoop van Shakhtar. Joël Zwarts was trefzeker, alvorens Dylan Vente – die nog inviel in De Kuip tegen Manchester City – ook een duit in het zakje deed. Na een uur maakte laatstgenoemde spits zijn tweede van de middag. Dit bleek ook de eindstand: 4-0.

Door de winstpartij rukt Feyenoord Onder-19 voorlopig op naar plek twee in de groep achter Manchester City. De Engelse jeugdploeg speelt later op dinsdag tegen Napoli. Shakhtar Donetsk is nog puntloos en staat vierde. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.