Feyenoord-middenvelder Zerrouki trefzeker voor Algerije

Ramiz Zerrouki was zondag belangrijk voor zijn land Algerije. De middenvelder van Feyenoord gooide in de tweede helft het uitduel met Mozambique in het slot.

Mozambique
Mozambique
0 - 2
Algerije
Algerije

Zerrouki begon in Mozambique niet in de basis, maar mocht een kwartier voor tijd invallen. De controleur had weinig tijd nodig om belangrijk te zijn voor zijn land. Vijf minuten na zijn invalbeurt zorgde Zerrouki namelijk voor de 0-2 eindstand.

De doelpuntenmaker heeft sowieso een goede interlandperiode achter de rug. Met Zerrouki in de basis won Algerije met 3-1 van Somalië en na de overwinning van zondag gaan de Algerijnen aan kop in Groep G van de kwalificatiereeks voor het WK van 2026.