Feyenoord gewaarschuwd na orkaan In De Kuip: 'Dan spelen we nog beter'

Reacties

Alles ligt nog open tussen Feyenoord en Slavia Praag, na het 3-3 gelijkspel in De Kuip. De Tsjechen denken dan ook dat ze in het voordeel zijn, de returnwedstrijd wordt immers in hun stadion afgewerkt. Speler Tomás Holes en coach Jindrich Trpisovsky schoven na de wedstrijd aan voor een persmoment.

Feyenoord gewaarschuwd na orkaan In De Kuip: 'Dan spelen we nog beter'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 3
Slavia Praag
Slavia Praag

'Het was een geweldige wedstrijd. Zes doelpunten, veel kansen, geweldige individuele prestaties', aldus de trainer van Slavia Praag. 'Het is geweldig dat we er een gelijkspel uitgesleept hebben, zeker in een stadion met deze atmosfeer. Wat donderdag voor Feyenoord een voordeel is, dat zal volgende week voor ons het geval zijn', kijkt Trpisovsky vooruit.

De coach vreesde op een moment in de wedstrijd voor het ergste, toen Het Legioen stevig achter Feyenoord ging staan. 'Als De Kuip zijn emoties loslaat, voelt het als een orkaan. De druk komt op de scheidsrechter te liggen, maar we hebben het gelukkig gehaald. Nu gaan we richting onze thuiswedstrijd en het zal uitverkocht zijn. Maar de heenwedstrijd was als een achtbaan, het ging op en neer.'

Genieten
Middenvelder Holes (links op de hoofdfoto) sprak achteraf ook van een geweldige wedstrijd. 'Ik heb er echt van genoten. Het was een geweldige ervaring in een geweldige atmosfeer. Absoluut een van de beste dingen die ik heb meegemaakt in mijn carrière', aldus de Tsjech die afgelopen zomer nog trefzeker was tegen het Nederlands elftal op het EK.

Holes waarschuwt Feyenoord, want in Praag gaat het een heet avondje worden. 'Ik ben blij dat we de gelijkmaker maakte, dat verdienden we. We gaan nu een heel belangrijke wedstrijd spelen in een omgeving die we goed kennen, voor ons eigen publiek. Zij gaan ons leiden en motiveren, we gaan nog beter spelen dan in Rotterdam.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.