Feyenoord-fans starten crowdfundingsactie voor transfer Dessers

Reacties
Feyenoord-fans starten crowdfundingsactie voor transfer Dessers
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Feyenoord huurt Cyriel Dessers dit seizoen van Racing Genk en heeft de kans om de spits voor een reeds afgesproken transfersom van vier miljoen euro definitief binnen te halen. Voor de Rotterdammers is dat een flink bedrag en dus proberen de fans een steentje bij te dragen.

De Facebook-groep 'Feyenoord Factory' is begonnen met een online crowdfundingsactie voor het behouden van Dessers, die zelf heeft aangegeven dat hij graag in De Kuip zou willen blijven. De fans hopen één miljoen euro bij elkaar te kunnen halen. Daar is nog een lange weg voor te gaan; na twee dagen zit er zo'n vijfduizend euro in de pot.

Dessers begon dit seizoen als invaller, maar is de laatste tijd basisspeler in de ploeg van Arne Slot. Hij is vooral in de Conference League op schot en is met tien doelpunten de topscorer van dit toernooi. Donderdag scoorde Dessers nog twee keer tegen Olympique Marseille, waardoor Feyenoord goed op weg is naar de eindstrijd (3-2 zege).

Lees hier meer over de mogelijke transfer van Cyriel Dessers naar Feyenoord:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.