Dessers belt met baas en regelt vrije dag voor fan

Reacties
Dessers belt met baas en regelt vrije dag voor fan
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Een prachtige actie van Cyriel Dessers. Hij heeft er met een telefoontje voor gezorgd dat een fanatiek Feyenoord-supporter volgende week aanwezig kan zijn bij de return tegen Olympique Marseille.

Supporter Remco Ravenhorst was donderdag in De Kuip aanwezig bij de spectaculaire 3-2 overwinning op Marseille. Omdat hij er ook volgende week bij wil zijn, schreef hij na het boeken van de vlucht op Twitter: 'Hallo meneer Cyriel Dessers, Conference League-geweldenaar. De vlucht voor Marseille is geboekt. Maar na Schruns, Pristina, Luzern, Borås, Berlijn, Praag, Marbella, Belgrado en weer Praag heb ik op werk nog wel wat uitleg nodig. Schrijf je mee met mijn verlofverzoek?'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dessers reageerde daar nog dezelfde dag op: 'Ik bel je baas wel, geen probleem!' Dat heeft de huurling van KRC Genk inmiddels gedaan, zo is te zien op beelden die door Feyenoord zijn gedeeld. 'We kunnen donderdag alle steun gebruiken. Daarom wil ik even bellen of Remco misschien toch vrij kan krijgen', aldus Dessers.

'Ik had al gelezen dat jij zou bellen, dus voelde mij al onder druk gezet', aldus de baas. 'Remco is met een Feyenoord-shirt aan geboren. Ik kan hem zo'n hoogtepunt niet ontnemen, dus hij moet lekker gaan. Ik vang de gaten wel op als baas.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.