Feyenoord en AZ treden elk aan met een andere keeper

Reacties

Voor de tweede keer in drie dagen spelen Feyenoord en AZ tegen elkaar. Zondag in de Eredivisie in Alkmaar, nu in de KNVB-beker in Rotterdam. Opvallend aan de opstellingen van de beide ploegen: er staan twee nieuwe doelmannen onder de lat.

Feyenoord en AZ treden elk aan met een andere keeper
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 0
AZ
AZ

Verrassend is dat overigens niet. Dat Feyenoord niet met Justin Bijlow kon beginnen, werd zondag al duidelijk. De eerste keeper van de landskampioen moest zich kermend van de pijn laten vervangen en blijkt er acht weken uit te liggen. Voor hem is Timon Wellenreuther de vaste vervanger. Ook Rome-Jayden Owusu-Oduro doet niet mee, en ook dat is niet heel gek. De eerste keuze, Mathew Ryan, is immers terug na zijn deelname op de Azië Cup.

Er zijn nog wat wijzigingen. Feyenoord heeft geen plek in de basisploeg voor Ramiz Zerrouki, voor hem speelt Bart Nieuwkoop vanaf het begin. Opvallende afwezige bij AZ: Vangelis Pavlidis. Ook dat was vooraf bekend: de Griekse topschutter is geschorst. Ernest Poku vervangt hem. Jayden Addai is er ook niet bij, Yukinari Sugawara speelt in het team van Maarten Martens.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther, Geertruida, Hancko, Trauner, Hartman, Nieuwkoop, Timber, Wieffer, Stengs, Paixão, Giménez

Opstelling AZ: Ryan, Penetra, Goes, Bazor, Møller Wolfe, Clasie, Mijnans, De Wit, Sugawara, Poku, Van Bommel

Feyenoord – AZ begint om 21.00 en is te volgen in VI Live.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer AZ
Meer over AZ
Meer TOTO KNVB-Beker
Meer over TOTO KNVB-Beker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.